Göteborg

Vi finns för att du som är med i RUM ska ha en kontakt på nära håll. Alla vi som är engagerade på distriktsnivån gör det för att vi tycker att det är kul och för att vi tycker att musik och kultur är viktigt. Här på sidan kan du läsa mer om oss och se vad som är på gång med i distriktet vad gäller kurser och workshops.

Hör gärna av dig om du har tips eller frågor! Alla medlemmar är alltid välkomna att söka framför allt praktiskt stöd från distriktet när ni planerar något extra, både stora och små satsningar. Ju fler föreningar som distriktet kan stötta, desto bättre! Glöm bara inte att aktiviteten man planerar måste vara öppen även för andra RUM-medlemmar i distriktet för att man skall vara berättigad till ekonomiskt stöd.

Göteborgsdistriktets 2531 medlemmar återfinns i 33 lokalavdelningar från Mölndal upp till Tjörn. En lokalavdelning kan vara en elevförening vid en musik- och kulturskola. Det kan också vara en förening bestående av medlemmarna i en orkester, kör, dansgrupp eller annan grupp med musikalisk anknytning.

Hör gärna av er till distriktskonsulenten Pia Hjalmarsson 0733-76 77 94 om ni har idéer men är osäkra på vilken typ av hjälp ni kan få.

Läs mer om kurser, konserter och festivaler här.

Distriktskonsulent
Pia Hjalmarsson
0733-76 77 94
pia.hjalmarsson@rum.se

Besöksadress
c/o Brewhouse
Åvägen 24
412  51 Göteborg

Distriktsordförande
My Härstedt
myharstedt@gmail.com