Skaraborg

Styrelsen i Skaraborg består av:

Niklas Leschinger, ordförande
Matilda Råberg, vice ordförande
Edward Amoev, sekreterare
Jonathan Bergstand, kassör
Hanna Åberg, ledamot
Vincent Ericsson, suppleant

Vi är ett glatt gäng som träffas ett antal gånger per år och diskuterar och beslutar vad som ska hända i Skaraborgs RUM-distrikt. Vi är en ung styrelse med mycket driv och engagemang för distriktets unga RUMare. Vi finns för att du som är med i RUM ska ha en kontakt på nära håll. Alla vi som är engagerade på distriktsnivån gör det för att vi tycker att det är kul och för att vi tycker att musik och kultur är viktigt.

Vill du som så många andra skapa en kurs med hjälp av oss eller söka resebidrag för något av RUM:s event så får du gärna ta kontakt med vår distriktskonsulent Pia Hjalmarsson. Varför inte nyttja detta och åka till MusikRUM Västerås?!? Vill du ha hjälp/stöd och inspiration i ditt föreningsengagemang så ska du kontakta Hanna Hult Rosén som är utbildningskonsulent i RUM. De utbildningar som RUM erbjuder är bland annat VardagsRUM som är en kurs som finns till för alla föreningsaktiva, nya som gamla. Kursen anpassas till allt ifrån hur en styrelse ska fungera till hur en fungerande styrelse kan få inspiration och motivation i sitt arbete.

Om er förening vill skicka in kursansökan eller har frågor till distriktet så maila era ansökningar till pia.hjalmarsson@rum.se någon vecka innan styrelsemötet äger rum, så hinner vi få med dessa till mötet.


 

 


Distriktskonsulent
Pia Hjalmarsson
0733-76 77 94
pia.hjalmarsson@rum.se

Adress
Brewhouse
Åvägen 24, vån 2
412 51 Göteborg

Distriktsordförande:
rumskaraborg@icloud.com

Distriktskassör:
kassor@skaraborg.rum.se